Felsökning
Avläsning av felminne

Vad innebär en felsökning?

Med felsökning menar man en avläsning av bilens felminne. Med hjälp av en teknik som kallas bildiagnostik scannas bilens information och berörda fordonskomponenter kontrolleras. Du får en felrapport och en offert för en bilreparation.

När är det dags för bildiagnos?

En felsökning gör man när bilen inte uppträder som förväntat. Det kan handla om tillfällen som när en varningslampa tänds i instrumentpanelen, till exempel din airbagslampa eller när motorlampan lyser. Kanske märker du att bilen inte startar som den brukar eller stannar plötsligt. Eller att du är i behov av en AC service. Det kan vara mer eller mindre avancerade fel och anledningarna till felen kan vara av olika svårhetsgrad.

Vad kostar en felsökning för din bil?

Prisbilden för en felsökning beror på vilken typ av felsökning det är som ska utföras. Det beror också på hur den bilmodell du kör är byggd. Välkommen till oss med din förfrågan!

En lampa som inte ska lysa har tänts i instrumentpanelen?

I bilen finns hundratals processorer. Det gör den till en avancerad maskin. När fel uppstår kan en varningslampa tändas av flera olika skäl.

Auktoriserad AD Verkstad

Walls Bilplåt innehar ansvarsförsäkring hos samtliga bolag och sköter all kontakt med bolaget för att göra det enkelt för dig, lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen.