Billackering
Alltid lackeringsjobb av högsta kvalitet

Billackering

Du kan tryggt vända dig till oss för lackering, såväl stora som små skador. Vill du lackera om hela din bil? Då har vi alla möjligheter, blank-, matt- eller effektlackering. Kom in till oss med dina önskemål. Vi förverkligar dina lackeringsplaner.

När ska bilen lackeras?

När du råkat ut för en skada kontaktar du ditt försäkringsbolag för en skadeanmälan. Du får ett skadenummer av försäkringsbolaget. Ta med dina försäkringspapper och det skadenummer du fick vid anmälan. Vi gör en skadekalkyl som skickas till ditt försäkringsbolag. Sedan bokar vi tid för reparation. Vi tar hand om hela kedjan inklusive plåt- och riktarbeten.

Vad kostar en billackering?

Alla priser sker enligt överenskommelse, vi måste besiktiga ditt objekt. Priset kan variera beroende på vilken lack du skall ha, vilken färg din bil har idag och hur mycket arbete din bil kräver. Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Billackering
  • Plastlagning
  • Plåtskador

Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniken för billackering, plastlagning och plåtskador.

Vi erbjuder förstklassig service med miljöklassade kvalitetsprodukter. Vi garanterar också att alla regler och förordningar beträffande arbets-, hälso- och miljöskydd beaktas. Vi har avtal med samtliga försäkringsbolag. 

Skicka din förfrågan

  • 0121 - 127 65
  • Mån - Fre: 07.00 - 17.00