Bilservice / reparation
Årlig service enligt protokoll

Vad är en bilservice?

En bilservice är ett underhåll som genomförs enligt rekommenderat serviceintervall för att bilen ska fungera som avsett. Det är viktigt för säkerheten och för att förebygga dyra reparationer.

När ska bilen servas?

Vilket servicebehov just din bil har beror på vilket bilmärke och modell du kör. Även årsmodell och hur långt den har gått har en självklar betydelse. I bilens servicehandbok ser du vilka intervall som rekommenderas för din bil. Är du osäker om just din bil välkommen till oss så ska vi hjälpa dig!

Vad kostar en bilservice?

Vi ger rekommendation om vilket arbete som ska genomföras på just din bil. Varierar gör också priset per service. Vissa servicar kan innehålla fler kontrollpunkter och fler komponenter behöver bytas ut.

  • Servicekontroll för aktuellt mil- eller årsintervall
  • Byte av olja
  • Byte av oljefilter

Förläng din bils livslängd med årliga servicekontroller

Bilservice, vad innebär det egentligen? Och varför ska du göra det? När ska det genomföras och hur går det till? Vad behöver du hålla koll på som bilägare?

Auktoriserad AD Verkstad

Walls Bilplåt innehar ansvarsförsäkring hos samtliga bolag och sköter all kontakt med bolaget för att göra det enkelt för dig, lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen.

Skicka din förfrågan

Ingen bilskada är för stor eller liten för oss. Kontakta oss gärna med ditt ärende så hjälper vi dig!

Alla rättigheter reserverade Walls Bilplåt AB

Skicka din förfrågan

  • 0121 - 127 65
  • Mån - Tors: 07.00 - 17.00
  • Fredagar: 07.00 - 16.00